måndag 9 september 2013

!!

Nej, idag tänker jag banne mig gnälla lite!

Just nu känner jag lite såhär

 
Nu är det fan 4:e gången det händer och nu är jag lack på riktigt!!
 
visst ibland kan det hända, men 4 gånger på kort tid?!
 
Här är man snäll och gör allt som krävs för att få vara med i Nailart Sunday och länkar till hennes blogg så att ni som hittar hit hittar dit, skriver gott om henne och har aldrig skrivit något taskigt eller fuskat. men nu är det 4:e gången jag inte får min länk som alla andra får och som är med så att fler hittar till mitt bidrag som jag lagt ner tid på att göra och gjort inlägget i tid osv.
 
Ja det handlar om en länk. men det är juh för att folk ska hitta mitt bidrag =/ och få kolla på vad jag gjort när jag är med och bidrar.
 
Tänkte tipsa (Nagellacksnördar) om att vara med men nej det tänker jag inte göra när man gör allt men inte får vara med.
 
 
 
Så, nu har jag fått gnälla lite =)
Imorgon (Förhoppningsvis hinner jag) blir det ett vanligt inlägg =)

2 kommentarer:

 1. Ehh? Inte nog med att Angelica har publicerat din länk, utan hon har dessutom kommenterat ditt nailart-inlägg. Skäms på dig! Du kanske inte förtjänar en länk! Usch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. MM Efter att detta inlägget gjordes.
   Alla har vi rätt till en åsikt så skämmas tänker jag inte göra =D skäms på dig som inte ens kan sätta ditt namn på din kommentar =D ;)
   Och att säga att jag inte förtjänar det för att jag uttryckte min besvikelse so may be it. precis som du har klankat ner på mig nu så borde juh du med skämmas ANONYM =D

   Radera