måndag 11 mars 2013

Swatch från shoppingen del 1/2

Här blir det dubbla Swatches, först på hand och sedan ögon lock, men detta inlägget blir på handen.


MED BLIXT
Nr 1 och 3 och 5 är med primer och dem andra utan.
Nr 1/2 Är Lumene Birch Buds
Nr 3/4 Är den blå skuggan från viva la diva paletten
Nr 5/6 är den gröna från Viva La Diva Paletten.
 
Den gröna från lumene ser nästan lika dan ut med primer som utan och ger mycket färg, men för hållbarhetens skull kommer jag ändå att använda min primer.
 
Den blå från paletten är jätte fin med primer men utan är den helt färdelös, på bilden har jag tagit på massor av ögonskugga men den vill inte sitta eller ge mycket färg. och även när den har primer så är den fortfarande lite grann tunn i sig själv så kommer nog att grunda med en blå bara för att ha grunden och sedan lägga den ovan på men annars så var den färgrik med primer =)
 
Den gröna fran paletten var en besvikelse tyvärr både med och utan primer så kommer att grunda med någon annan grön för att sedan lägga denna ovan på så att det skimmrar (Visas på ögon swatches senare)
 

UTAN BLIXT
                     

Detta är Archipelago från Lumene

Denna blåa från lumene ser inte ut till att ge så mycket men när man har den på ögat så blir den lite mörkare coh ger en finare färg. och som ni ser på bilden så till höger om det mörka har jag testat skuggan utan primer men det var en ren besvikelse då den gröna var super. Men primer är ett måste.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar